2011. március 14., hétfő

Amit tudni kell

Szeretném, ha ezeket mindenki elolvasná, mielőtt nekiáll az 1. fejezetnek.
Először is leszögezném: a történet teljes mértékben kitalált, semmilyen összefüggésben nem áll a valósággal! Nem vagyok londoni, és még Malibuban sem jártam soha életemben.
Szinte minden fejezethez lesznek zenék, illetve képek a főszereplő, Beth ruhaviseletéről. 
HELYSZÍN:
Íme egy kép Malibu-ról - pontosabban Malibu Beachről -, ahol a Hale ház is megtalálható.
FŐBB SZEREPLŐK:
Beth Cooper: 17 éves, londoni lány. Szüleivel és nővérével él Londonban. Gimnáziumi tanuló. Hobbija az úszás, régebben versenyezett is.
Chris(topher) Hale: 18 éves, malibui fiú. Anyjával él Malibu Beachen, egy kávézóban dolgozik a parton, hogy pénzt szerezzen az egyetemi tanulmányaira. Nincs testvére, apja még kiskorában hagyta el őket. Hobbija a szörfözés.
Katy Cooper: 22 éves, Beth nővére. Egyetemen tanul, egy Daniel nevű fiúval jár már 3 éve. Visszahúzódó, de kedves és segítőkész.
Rachel Cooper: 48 éves, újságíró. Az ő féltestvére Lucy. Barátságos, kedves, ugyanakkor szigorú a gyereknevelésben. Mindig is ő volt a család szeme fénye, Lucy lázadozóbb volt nála.
Andrew Cooper: 49 éves, ügyvéd. A munkájának él, sosincs otthon. Rengeteg pénzt keres, ezzel próbálja kárpótolni gyerekeit és feleségét.
Lucy Hale: 40 éves, ápolónő. Pár évvel azután, hogy megszülte Christ, a gyerek apja elhagyta őket. Ennek köszönhetően erős és független lett, sikerült egyedül felnevelnie fiát. Egész életében anyagi gondokkal küzdött, malibui házukat örökölték.
Sandra Rutherford: 17 éves, londoni lány, Beth legjobb barátnője. Szeleburdi lány, de nagyon jó barát. Hobbija a tánc.

2 megjegyzés: